Limba română, întrebare adresată de dimisca11, 8 ani în urmă

O compunere de 15-25 de randuri care sa fie cu acel sentiment/emotie adica (furie,bucurie,trist.. etc) dar sa fie o intamplare VA ROG DAU COROANA!! (sa aiba ortogramele corecte și exprimarea cum trebe)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Ion e intr-o școala noua.Nu cunoaște pe nimeni,și ii este greu.Se simte parca dezgustat,nu își dorea sa își lase vechii colegi.Primele zile trec.La un test,Ionica ia o nota foarte mică,deși era foarte silitor.Era foarte furios.Colegii râdeau de el.Prima săptămâna trece.La meteorologie se anunța o furtuna groaznica.Copii nu își fac griji..Din cauza ploii,unul din furtunurile aprovizionate pentru plantele din sala de clasa se sparge.Copii își iau gecile și merg afara,nu observa.Dar unui băiat i sa agățat geaca intr-un cui și nu mai poate sa o scoată.Nivelul apei creste rapid,dar nimeni nu își da seama.De la fereastra,copii își văd colegul blocat acolo,in timp ce apa tot creste.Dar nu îl pot elibera,risca sa inundeze holul.Ion e trist ca și îngrijorat ca acel copil va păți ceva.Dar își înfrunta frica.Intra pe geam,și,fără sa se gândească la el,își salvează colegul.Toată apa iese pe geam și toți sunt in siguranța.Copii îl admira și îl felicită pe Ion.Ion e foarte bucuros.

Explicație:

Răspuns de roaysaman
1

Răspuns:

O zi neobișnuită.

Astazi la ora de sport am luat o minge si m am jucat. Dupa aceea am dat o proba la alergare. Am luat nota 10,dar prietena mea cea mai buna nota 8.am fost chiar trista ca prietena mea cea mai buna. Iar ea a cazut in timp ce alerga si a luat .dar am trecut amândouă peste si ne am jucat cu mingia de baschet.

Cat dadeam noi la cos si nimeream de o data, un coleg ne a luat mingia in timpul jocului nostru. Domnul de sport nu era acolo. Noi ne am cam enervat putin.

Iar dupa când s a sunat sa plecam acasa am fost foarte bucuroși si am uitat cu totul de aceasta zi. A fost cea mai ciudata zi.

Alte întrebări interesante