Limba română, întrebare adresată de alexandrapardos, 9 ani în urmă

o compunere de 15 randuri in care sa iti imaginezi un dialog cu un scriitor contemporan (din zilele noastre)!!!!! (un exemplu de scriitor este Ana Blandiana)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qVlad023
2
                                                              Visul                                                              Matei un copil silitor se gandeste la poeziile lui Eminescu.El citea foarte mult dar el era atins puternic de acest poet.Si-ar fi dorit sa il invete tainele poeziilor.Dintr-o data se aude un vuiet-Nu iti face griji toate la timpul lor.El inchide ochii se lasa pe spate si deschide ochii.Il vede si se bucura.
  -Dar cum ai inceput sa scrii poezi?
  -Cand eram ca tine imi aminteam supsle mamei mele"Daca iti doresti ceva cu adevarat si trudesti pentru asta o sa se intample"
  -Mamele sunt asa intelepte
  -Da dar ele iti dau sfaturi tu trebuie sa le duci mai departe!
  -Iti multumesc ca ma ajuti.
  -Totul sta in mainile tale.
Atunci Matei deschide ochii.El visase,dar asta nu inseamna ca nu e adevarat.Nu e de mirare el crestea si crestea si devenise cunoscut.Atunci a iteles cu adevarat spusele lui Eminescu.El inchise ochii si isi dorea sa apara iar .Asta nu se intampla dar el stie ca nu conteaza de unde pleci ci conteaza ce iti cladesti cu mainile tale.

alexandrapardos: mersi
qVlad023: nu ai pentru ce
alexandrapardos: :)
alexandrapardos: uitate la a 2 liniuta de dialog si vezi ca ai gresit un cuvant : supsele cred ca vroiai sa scrii spusele
qVlad023: da scuze
qVlad023: ma grabeam
Alte întrebări interesante