Limba română, întrebare adresată de krisstinacristina327, 7 ani în urmă

o compunere de 150 de cuvinte despre o intamplare imaginara (ce vreti voi)
(clasa a 6-7 a) RAPID​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlessiaAli12
1

Răspuns:

Era o zi frumoasa de primăvară.

Eu cu prietena mea ne jucam pe strada lângă curtea lui Ionica o bătrână cu multe gâște.

Eu cu prietena mea Andreea ne jucam pana seara târziu acolo și niciodată de 3 ani de zile nu se întâmplase sa ne muște vre o gâscă.

Ne întâlnim a doua zi la locul nostru unde ne jucam dar venim amândouă cu iepele noastre Oază și Laleaua .

Andreea zice sa facem o cursa pana la nucul de pe partea cealaltă a staulul asa ca din capătul satului nostru ne luam avânt și o luam la goana calare dar în dreptul curți lui Ionica erau gâștele date drumu și noi veneam în viteza calare Andreea a căzut la jumătatea drumului deoare ce nu avea experienta mea calare asa ca am coborât jos din șa și am ajutat-o sa se ridice dar ghinionul acuma vene deoarece ea căzuse exact lângă curtea cu gâștele ieșit. Iapa mea Oază nu se speria de fel de gâște dar cu acestea avea o problema asa ca a luat o la fuga dar nu m am îngrijorat deoare ce nu fusese prima data când fugea și venea singura înapoi acasă,dar laleaua nu era de vazut dar cu speranța că se va întoarce am rămas cu gâștele care pana la urma ne au ciupit de mâini și de picioare .

În spre seara apare și Oază cu Laleaua ,le așteptase m pana la 10 seara asa ca le am luat și le am dus acasă și vorbindu ne sa nu mai facem curse pe lângă curtea lui țață Ionica de frica gâștelor ei .

Dar pana la urma tot nu ne am învățat minte asa ca mai trecusem de câteva ori pe acolo

Sper ca te am ajutat!


krisstinacristina327: mersi❤
AlessiaAli12: Cp!
Alte întrebări interesante