Limba română, întrebare adresată de Florid2005, 8 ani în urmă

O compunere de 20 de rânduri cu titlul " Surpriza Iepurașului"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 3Corcodusă
4
Surpriza iepurașului

Micuțul Ștefan sta singur singurel intr-o casa destul de mare. Cel mai bun prieten al lui Ștefan este un iepure cu o blană alba si catifelată.
Într-o zi Ștefan când a venit de la școala,trist si obosit din cale afară.Iepurașul nu îl știa pe stăpânul lui Ștefan,să fie atât de trist.Așa că s-a gândit să-i facă o surpriză. A umflat baloane,a cumpărat un tort si i-a făcut o petrecere.
Băiatul s-a bucurat tare mult si a fost foarte recuboscator .

Florid2005: Mulțumesc
3Corcodusă: cu placere!!!
Răspuns de Maribel111
3
Surpriză iepurasului.
Surpriză iepurasului meu a fost foarte drăguță mi a placut tot ce mia dăruit .De accea nam gîndit sa vi le prezint , prima jucărie a fost schusi, a treia a fost o umbrelă drăguță , am primit si o grămadă de dulciuri, după am mai am primit o gheata cu animale si u telefon forte frumos. Data viitoare mam gandit sa îmi adu mai putine lucruri decat acuma dar am aflat ceva de la părinți ca iepurașul tot timpul ne vede oriunde am fiii. De accea voi fii cuminte doar ca sa îmi mai aducă cate un cado. Sper a ca si tu vei fii cuminete. Mai vreau sa va spun ce va tot timpul sa dăruiți fond ca trebuie sa fii bun si răbdător. Atunci va veni la taine iepurașul . Dar mai tarziu nu va mai veni deoarece vei fii mare si nu ba mai veni la tine.

Florid2005: Mulțumesc
Maribel111: Nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante