Religie, întrebare adresată de puppylover234, 8 ani în urmă

o compunere de 7 randuri despre sfanta Maria. E URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de XninjaX
3

Răspuns:

Maica Domnului sau Fecioara Maria, a fost, conform scrierilor Noului Testament, mama lui Iisus din Nazaret. Conform protoevangheliei după Iacob, Fecioara Maria a fost fiica lui Ioachim și Ana. Conform Noului Testament, în momentul conceperii lui Iisus Hristos, fapt ce i-a fost revelat de Arhanghelul Gavriil, ea era logodnica lui Iosif din Nazaret. În tradiția creștină (ortodoxă, catolică, anglicană și luterană), precum și în cea musulmană, a rămas prin minune fecioară în timpul conceperii și nașterii lui Iisus.

Explicație:

Sper că te am aj

Răspuns de evamaria85
1

Răspuns:

Maica Domnului a fost cea care l-a nascut pe Mantuitorul nostru Isus Hristos, cel care s-a sacrificat pentru iertarea pacatelor noastre, pe cruce.Ea este sfanta, ia fiind aleasa sa poarte in pantec pruncul si sa-l creasca ocrotindu-l de Irod si invatandu-l despre tatal lui, Dumnezeu.Ei i s-a aratat un inger care i-a spus ca va aduce pe lume un prunc si ca ii va pune numele Isus,acesta urmand sa fie mantuitorul nostru.

Maica Domnului a fost o femeie cinstita cu frica de Dumnezeu si care a avut o inima atat de pura si curata ca a unui copil.Ea l-a nascut si crescut pe Isus, fiind alaturi de el pana acesta a murit in chinuri cumplite pe cruce pentru pacatele si faradelegile noastre.

Ea ne vegheaza si se roaga pentru noi inpreuna cu fiul sau de sus din ceruri, unde sunt alaturi de Dumnezeu.

Explicație:

Sper că am ajutat

Alte întrebări interesante