Limba română, întrebare adresată de iacobfamili, 8 ani în urmă

O compunere de minim 150-250 de cuvinte despre o intamplare la munte



Urgent va rogg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ArianaAugustinOwl
0
A fost foarte frumos la munte! Sa va povestesc.
Eu cu familia mea ne-am decis sa mergem la munte pentru o vacanta placuta. Eu am fost foarte bucuros deoarece, dacă m-ai intreba ce as alege dintre munte și mare, muntele ar fi opțiunea mea.
Am ajuns la munte și am fost foarte surprins, stiti, era prima dacă când am fost la munte și mi-a placut enorm de mult, nu cred ca puteți sa va imaginați. Parintii mei chiar stiau ceea ce imi place.
Din experiența pe care am avut-o la munte mi-am adus aminte de o întâmplare amuzanta, care sigur îmi va rămâne mereu în suflet. Știți ca la munte este padure, acolo, eu am întâlnit un urs, o ursoaica probabil, nu știu.. Ea mereu venea seara pe lângă cabana unde eram cazați și îmi era frica de el, dar pana la urma mi-am luat inima în piept și am încercat sa "comunic" cu el. Am auzit ca urșii nu iti fac nimic dacă nu le inspiri nesiguranță. Doar am crezut ca va fi așa dar, din păcate, ursul m-a fugărit pana la cabana, eu, sincer fiind foarte speriat dar măcar am văzut un urs, asta conteaza, și încă de prima data când am fost la munte.
Ma bucur ca am mers, de atunci nu am mai ieșit din cabana.
A fost o experiență frumoasa.
Alte întrebări interesante