Limba română, întrebare adresată de alepopa535, 8 ani în urmă

O compunere despre anotimpul preferat de 10-15 rânduri, sa aibă și câteva expresii mai deosebite, dau coroana, repede! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alina7372
1

Răspuns:

Primăvara

Primăvara pare a fi un anotimp foarte ocupat pentru unii,dar mie unul îmi pentru că atunci natura o ia de la capăt sau atunci cand păsările călătoare sosesc si mă uimesc cu noi balade învățate din țările calde.

Soarele apune puțin mai greu,ceea ce îmi dă mai mult timp sa mă bucur de natura multicolora.

Plus că primăvara se sărbătorește și Sf. Pasti,sărbătoare care pe mulți ar trebui sa ne facă recunoscatori lui Iisus.Cel mai mult îmi place la această sarbatoare cozonacul parfumat și apetisant și ouăle rosii ca sângele Domnului.

Primăvara are in fiecare an cate o întârziere,nu pentru că n-ar vrea sa vina ci pentru că iarna sta mai mult de cat ar trebui:)

Țin minte că de florii eu și bunicii mei împleteam coronițe de flori de mai de la lilieci albi până la cei movi sau din macii roșii ca jarul nestins.Desigur și din alte flori dar de obicei acestea se găseau cel mai des.

Primăvara are și aspectele sale negative cum ar fi vremea schimbătoare,munca foarte multa,dar în fiecare an incerc sa evit aceste aspecte și incerc să mă bucur de anotimp cat inca mai am timp.

As vrea sa primăvara sa nu se mai termine vreodata,dar asta desigur va fi doar in mintea mea...

Sper sa te ajute!

:)


maths61: Ok.
maths61: da-mi un mesaj.
Alina7372: nu mai am Nr tau
Alina7372: da mi tu
maths61: Cum sa nu il mai ai.?
maths61: La raspunsul pe care ti l-am dat
Alina7372: Nu e acela:))
Alina7372: Nu e acela:))
maths61: Ba da
Alina7372: am dat mesaj și nu merge
Răspuns de Damaris04
1

Răspuns:

Sper ca te-am ajutat !!!!

Anexe:
Alte întrebări interesante