Limba română, întrebare adresată de Anamari25, 8 ani în urmă

O compunere despre balul primaveri de 12 randuri in ea sa folosesti descrierea gradini pregatite de bal si a invitatilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ghitatoderas
18
                                          Balul primaveri

          Este primavara si odata cu primavara vine si balul asteptat de toata lumea " Balul primaveri"
       Regele decide ca balul sa fie in gradina deoarece este un peisaj foarte frumos.Gradina este colorata foarte frumos de mi de flori, copaci verzi dau un aspect foarte frumos gradini, iar fluturi multicolori si insectele sunt minunate.Dupa ce regele a rostit sa fie balul primaveri in gradina mi de servitori incep a decora putin gradina.Pun cateva mese pline cu mancaruri si bauturi gustoase si bune de mancat. Pe langa mese se agata niste frumuseti de ghirlande, iar muzica pasarilor anunta ca balul incepe.Oamenii dansazeaza bucurosi, iar alti servesc bufetul de la mese.Este o atmosfera minunata in gradina. Dintr-o data suna trompetele si asta inseamna ca vine regele si regina.Toti oameni care sunt in gradina se apleaca in fata regelui si a reginei. Dupa ce regele si regina au spus cateva cuvinte despre sosirea primaveri muzica incepe din nou cu o bucurie uriasa.
     Balul primaveri a fost minunat si tare distractiv si sper ca si anunl viitor sa fie un bal al primaveri, dar mai spectaculos de cat acesta pentru ca asa cum se zice mereu se poate si mai bine.
Alte întrebări interesante