Limba română, întrebare adresată de bledeabianca92, 9 ani în urmă

O compunere despre Iarna , va rog .


danielamaxim: Cat oferi ?
EllaTeUbestee: vreau si yo sa zic :((((

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaSperiatu
1
Acum a sosit iarna.Zilele sunt scurte si cerul posomorat.Ieri,dupa-amiaza,sedeam la ferestra si priveam afara cum picura.Deodata vazui pe langa picaturi ceva alb.Acesta era un fulg de zapada.Dupa aceea vazui un altul si u altul,si,in scurt timp,incepura sa cada din ce in ce mai multi.Toata atmosfera era plina de fulgi.Mi-e imi parea bine de asta.Pana seara gradina si casele incepura sa albeasca.Prin curte si prin strada zapada,care cadea,se topea.
Astazi de dimineata,cand m-am dus la scoala,curtea,casele si toti arborii erau acoperiti de o zapada groasa.Chiar si locul nostru de joaca era acoperit de zapada.Mai multi copii incepura sa faca bulgari de zapada si sa se joace cu ei.M-am prins si eu in joc cu ei,dar mi-au inghetat cu totul mainile.
Cam asa am petrecut eu aceasta zi minunata.
CRED CA TI-A PLACUT

OPRESCUGABRIELA: Prin curte si pe strada nu prin strada
AnaSperiatu: da am scris gresit m-am grabit dar multumesc totusi
OPRESCUGABRIELA: ok o.O
Răspuns de EllaTeUbestee
1
A venit iarna,cea de a patra batranului an.Zana cu rochie alba ce se plimba cu caleasca ei prin toata tara lasand in urma ei un viscol puternic.
Fulgii de zapada mici,firavi si stralucitori cad din cerur posomorat pe pamantul umed.Soarele s-a ascuns printre nori si nu mai vrea sa iasa.Ghioceii ,dorm sub plapuna de nea si asteapta cu nerabdare primavara.
Copacii sau imbracat intr-o noua haina ggrea si alba de zapada.
Copii veseli alearga si fac oamneni de zapada.
A venit iarna!!!!!!
SPER SA ITI PLACA..

Alte întrebări interesante