Limba română, întrebare adresată de bucurioana, 9 ani în urmă

O compunere despre jocurile preferate ale copilariei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
26
                                            Jocurile copilariei
  Imi ador copilaria! Pot sa ma joc fel de fel de jocuri frumoase. Va-ti ascunselea, cu care ma joc impreuna cu prietenii mei, prinselea, cu care tot cu prietenii mei ma joc.  Toate jocurile mele preferate le joc impreuna cu amicii mi de gasca. Ca si baba oarba. Ha, hah, ha! Ce mai joc! Mereu trebuie sa imi pun eu batista la ochi! Jocurile copilariei sunt cele mai fumoase. Cele mai frumoase momente din viata!
Răspuns de nelivlad
18
Jocurile copilariei 

Imi amintesc cu mult drag de jocurile  din copilarie. 

Imi amintesc ca , cateodata , cu prietenii ma strangeam , si intr-un loc frumos , noi porneam. Acolo , noi ne jucam un joc foarte frumos , si foarte distractiv. Ne jucam de-a  va-ti ascunselea. Nu ne plictiseam deloc la acest joc. Era foarte frumos . Ne jucam foarte multe ore , doar jocul acesta. Iar dupa ce jucam de-a va-ti ascunselea ,  ne jucam  prinselea. Cateodata , mai cadeam , si ma mai alegeam cu cate-o vanataie , dar nu incetam sa nu ma mai joc acest joc minunat. Cateodata , ne mai jucam hot-jandarm. Ne faceam toti cate doua echipe , cea a hotilor si cea a jandarmilor . Eu intotdeauna picam in echipa.. ( cum vrei tu .... a hotilor , sau a jandarmilor ) . Era distractiv.

Acum stau si ma gandesc la jocurile frumoase ale copilariei , cum ma distram asa de bine alaturi de prietenii mei , la orice joc.

Sper ca te-am ajutat..............




Alte întrebări interesante