Limba română, întrebare adresată de stefaniastefi23, 9 ani în urmă

O compunere despre : Nobletea naturii umane , Mama .


Iris12345: Vreau si eu sa raspund!
Valush: Ti-a placut?
gfdg: Este foarte frumoasa
Valush: Un multumesc n-ar strica . :D :P
Iris12345: Multumesc!
Iris12345: Si aici nu e biserica sa dam de pomana!!!!!!1
Valush: Iris, eu am ajutat-o pe Stefania, si am rugat-o sa-mi dea multumesc, daca i-a placut...pentru ca am muncit pentru compunere. :) daca ai tu alta mai buna, si esti in stare, observand ca te consideri trufașă, însă nu ești, te rog fă tu una. :D
Iris12345: nu persoana care a pus intrebarea ti-a spus asta!!!!
stefaniastefi23: Merciii mult ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valush
16
Mama este cea mai scumpa fiinta din lume pentru copii sai. Cum puii de pasari,de animalute mai mari sau mai mici isi iubesc mamele,chiar daca numai din priviri,noi,puii de om,le iubim mai mult deoarece ne vorbesc,ne invata,ne alinta si ne dojenesc.
Mama,e cea care vegheaza la capataiul nostru cand suntem bolnavi ,ne ocroteste.Ea e cea care ne ajuta sa facem primii pasi,ne invata ce e bine si cum sa ne ferim de rau,cum sa ne purtam sa fim corecti,cuminti si ascultatori.
Mama cu privirea ei blanda si cu ochii ca doua albastrele ne urmareste pretutindeni.Pentru cea mai banala lovitura sau pozna de-a noastra, ea este ingrijorata ,sufera ca si cum durerea ar fi a ei.
Noi suntem copii si mai gresim uneori,iar ea ne cearta bland sau mai aspru in functie de obraznicia facuta,dar intotdeauna ne iarta.
De aceea noi o iubim,o ascultam stiind ca e mama noastra .
Alte întrebări interesante