Fizică, întrebare adresată de biamcamionascu333, 7 ani în urmă

o compunere despre o zi fara curent ,va rog frumosss repede ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cm858426
0

Răspuns:

sper sa te ajute daca e prea mult scrie cat crezi ca e necesar

Anexe:

biamcamionascu333: ms
cm858426: cu drag !!!
Răspuns de AbixScuze
0
A zi a fost o zi fără curent electric. Începând de la dimineață, oamenii s-au trezit într-o casă întunecoasă și rece, fără niciun sunet familiar al aparatelor electrice. Fără lumină sau căldură, mulți dintre ei au început să se pregătească pentru o zi cu multe provocări.

Cu toate acestea, unii au profitat de această oportunitate de a se deconecta de la tehnologie și de a petrece mai mult timp cu familia lor. Au făcut micul dejun la lumina zilei, au citit cărți și au discutat în jurul mesei. În schimb, alții au început să-și planifice cum să-și rezolve problemele cauzate de lipsa curentului electric.

Comunitățile au început să lucreze împreună pentru a găsi soluții la problemele legate de lipsa energiei, cum ar fi apa caldă sau încălzirea casei. Oamenii au început să-și folosească resursele proprii, cum ar fi generatoarele sau lemnele, pentru a-și menține casele încălzite și pentru a putea găti mâncarea.

La sfârșitul zilei, când curentul a fost restaurat, oamenii au fost recunoscători pentru aceste mici comori pe care le iau de obicei pentru acordate: lumină, căldură și confort. Au învățat să aprecieze mai mult aceste lucruri și să se bucure de ele când sunt disponibile.
Alte întrebări interesante