Limba română, întrebare adresată de bbianca595, 9 ani în urmă

O compunere in care sa descri animalul preferat, va rog :o3

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MiaD7
411
Animalul meu preferat este catelul . El este un prieten extrem de bun al omului si in special al copiilor mici cu care se intelege de minune de parca ar vorbi aceeasi limba. El este un animalut devotat , iubitor si care te intelege mai bine decat o fiinta umana . Iubesc catelusii si sper ca intr-o zi si am si eu unul!
Răspuns de alex1313
468
Animalul meu preferat este cainele,deoarece de opt ani,catelul meu este cel mai bun prieten.El imi face zilele mai frumoase si cand sunt trista ma inveseleste.Pe cainele meu il cheama Cody,fiindca are coada stufoasa ca un pamatuf.Blanita lui este pufoasa si alba ca un fulg de nea.Dimineata el este ceasul meu desteptator.Imi vegheaza somnul,iar cand rasare soarele ,sare pe mine si latra ca si cand ar spune"trezeste-te ,este dimineata!".Dupa plimbarea de dimineata si o masa copioasa se intristeaza,fiindca eu plec la scoala si el ramane singur.Se duce in cosuletul lui si ma asteapta cuminte pana ma intorc de la scoala.
Este un catel inteligent,cuminte si devotat.Nu imi imaginez cum ar fi fara el.El este cel mai bun prieten al meu care nu ma va trada niciodata.
Alte întrebări interesante