Limba română, întrebare adresată de stefan3925, 8 ani în urmă

O compunere in care sa descrii frumusetea unei ape (10-15 randuri) inchipuindu-te asezat pe malul acesteia. Utilizeaza imagini artistice diverse ( PS: Sa se adauge si un titlu)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andra1203
2
Plimbarea de duminică
Este o duminică linistita si călduroasă, o duminică perfectă de vară . Natura vorbește de la sine, păsărele cantatoare, animale jucăușe si copaci falnici care ascund în sinea lot povești care mai de care mai vechi . O imagine superba demnă de un tablou si mai superb. M-am așezat ca sa pot privi mai bine acele minunata comori ale naturii. În apropierea mea era un mic pârâiaș care curgea alene prin poieniță. Albastrul viu lua viata atunci când in calea lui ieșea o vietate . Nu vroiam să plec de acolo niciodată. Aveam impresia ca la fiecare secundă pe care o petreceam acolo mai câștigăm un an de viata . Acestea sunt frumusețile lumi acesteia, lucrurile care conteaza cu adevarat in aceasta viata. Ce bine ar fi de as avea aici o cabanuta . Singur,în liniste, ce iti poti dori mai mult ?



Sper ca iti place ! E tot ce mi-a venit acum in minte . :)

Andra1203: Imi cer scuze pt cele câteva greseli pe care le-am făcut . e de la autocorector
Andra1203: sigur
Andra1203: ok
stefan3925: Oricum compunerea care ai facut-o este buna
Andra1203: Multumesc !
Răspuns de Utilizator anonim
1
Nu îmi pot închipui cât de frumos este apusul la marginea unui lac. Soarele care pare a se scufunda în apă, culorile vii care parcă dansează în apa cea lucioasă. Parcă totul stă în loc, sunetul nu-l mai auzi deoarece esti prea concentrată la ceea ce se întâmplă în apa cea luminată, respirația parcă ți se oprește pe loc la sunetul apei.
Alte întrebări interesante