Limba română, întrebare adresată de andranicoleta590, 8 ani în urmă

o compunere în care să fie cinci numerale cardinale și cinci ordinale cu titlul concursul
Repede va rog!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria10933
0

Răspuns:

Concursul

La concursul de artă participă 30 de copii . 5 din clasa a V-a A , 8 din clasa a VI-a D , 9 din clasa a VII-a E , 4 din clasa a VIII-a B și restul din clasa a IX-a C . Concursul are loc în a doua vineri din luna mai .

Vine ziua cea mult așteptată și concurenții sosesc foarte emoționați. Aveau să primească rezultatele și locurile unde s-au clasat .Începe concursul . Toți pictează la fel de frumos si tot cu același nivel de spor . Cine va câștiga? Se termină concursul. Copii predau lucrările pentru care au muncit asa de mult , într-un timp scurt și limitat . După jumătate de oră , au fost deja verificate lucrările. Premiul I a fost luat de o fetiță de la clasa a VI-a D de o fetiță numită Diana . Locul II o fost luat de un băiat de la clasa a V-a A de un băiat numit Eduard. Iar locul III o fost luat de o fată de la clasa a VII-a numită Ana . Primul loc de mențiune a fost luat de o fată de la clasa a VIII-a numită Ana și locul al doilea de mențiune a fost luat de o fată din clasa a IX-a C pe nume Ilinca .

Cei mai mulți copii au spus că a fost o experiență de meritat și că s-au distrat . Dacă vreți să vă inscrieti la concurs . Același concurs va avea loc anul viitor în oraș .

Sper că te-am ajutat. O să vreau coroana :))))

Alte întrebări interesante