Limba română, întrebare adresată de robert149, 9 ani în urmă

o compunere la un concert si sa fie amuzantă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deea377
0
Am fost odata un concert.Acolo era un om care trebuia sa participe. El a spus juratilor ca a venit sa cante dar nu stie sa cante. Jurati i-au spus sa cante ce ii vine in cap . El a inceput sa zica ce ii trecea prin cap. Incepu sa cante . Toata lumea a inceput sa rada cand au auzit cuvintele:
Doamne , doamne am o manea care nu va inchipuiti sa mai scoateti o vorba.
A fost o data ca nicio data o prea frumoasa fata ea era singura la parinti era o papusa frumoasa mai frumoasa de cat mine .
Toti jurati au incepup sa rada si i-au dat X .
El a iesit fericit din scena pentru ca a cantat si el ceva la viata lui si moare si el linistit pentru ca a cantat o muzica facuta de el.

deea377: scuze la incepup nu este An este A scz
deea377: poti modifica ce vrei tu
Răspuns de andradamilitom
0
La concert Este o zi frumoasa de vara . Eu Adela mergem la concert . -Ce parere ai sa.l luam si rata cu noi ?? am spus eu -Desigur !!spuse adelina Dupa un timp ajunsem la concert -Adelina cred ca ratei îi e foame -Sunt floricele pe jos lasal sa le manance !! Deodata a inceput sa ciupeasca oameni . De ce i .ai dat drumul ?? Tu mi.ai zis !! Aaa!! Hei rata se duce pe scena !! Si solistul se opri din cantat mai ales ca era alergic la rate . El se alarma si lovise decorul iar decorul se daramase Eii...asa a aratat concertul iar dupa ziua de azi nu o sa mai luam rata la concert ...o sa luam cainele
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă