Limba română, întrebare adresată de bosuul, 9 ani în urmă

o compunere narativa de 25 de randuri despre cum visez eu vacanta de vara.help me pls

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreiuscaXD
0
Vacanta.Pentru un copil e cel mai frumos cuvant . Doar imagineaza-ti: campii intinse pline cu iarba dde culoarea smaraldului si flori precum covoarele ,asternute intr-o linie perfecta,cerul albastru ,fara nicio pata si soarele ce ne mangaie fetele cu razele sale iubitoare. Toate aceste lucruri pot fi vazute doar vara,in vacanta de vara,pentru ca atunci toate problemele dispar si avem timp sa ne vedem de viata si lucrurile frumoase din ea. 
 Pentru mine vara asta a fost cea mai frumoasa ,chiar daca multi ar spune ca ma insel . Timpul petrecut cu familia, clipele petrecute in aer liber si zambetul copiilor care pur si simplu nu au griji ,sunt precum vantul,calatoresc in lumea lor si se bucura de orice.
  vACANTA MEA A FOST SUPERBA,PLINA DE PERIPETII imaginate sau reale. Vara asta am adorat sa imi folosesc imaginatia pana la cele mai inalte posibilitati,astfel mi-am creat o lumea intre lumea reala si cea a mea ,a imaginatiei. Imi place atat de mult sa profit de clipele de vara ,de caldura,dar uneori cand nu mai amce face ,ma duc in lumea mea,in lumea in care totul e posibil ,iar eu,un copil inca, sunt ceea ce am visat ca intr-o zi voi ajunge,am visat sa fiu un copil si ...iata-ma aici,petrecandu-mi vacanta. 
P.S: NU e plagiata ,e scrisa de mine si am abordat partea cu imaginatia pentru ca nu stiam cum ti-ai petrecut tu vacanta. Sper sa am fost de ajutor :D
Alte întrebări interesante