Limba română, întrebare adresată de adrianaspinu2, 9 ani în urmă

O compunere pe tema,,eu si sora mea ne ducem la magazin" urgenttttttttt va rog frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FrancescaRoberto
1
Eu si sora mea ne ducem la magazin 
Se apropie Craciunul . Eu si sora mea ne-am gandit sa facem daruri celor dragi . Ne-am gandit ca mamei sa-i daruim o trusa mica de machiaj , tatalui ne-am gandit ca un chipiu , deoarec elui ii plac mult chipiurile  , frateluui mai mic un ursulet de plus . Amandoua am strans de mai de mult ambele bani cati am putut si am plecat la un magazin din apropiere .Am intrat si parea mic pe dinafara , dar era tata de mare pedinauntr-u .. Ne-am mirat mult . Am luat ce ni-a trebuit si ne-am uitat si la alte jucarii , caiete , carioci si am decis sa ne luam niste carioci . Dar vaiii , acolo era un carnet foarte frumos , nu ne-am abtinut l-am luat si pe el . Am zis ca gata nu mai luam nimic . Dar ce sa va spun , am vazut niste luminite impachetate cu alte decoruri pentru camera , am luat-o si pe aia , am cumparat si am cumpart pina am ramas fara bani . Dar dupa ce am cumparat totul mi-am amintit ac trebuie sa impachetam toate cadorile .. 
-Draga mea surioara , vezi ce insemna ca am fost la magazin !? 
Am ras , dar am avut o iesire din situatie , ne-am dus acasa si am impachetat singure cadorile , s-au primit foarte originale si placute privirii . Acum trebie doar mai repede sa se appropie Craciunul ! 

adrianaspinu2: Multumesc mult mia fost foarte placut acus iti dau coronita mai astept inca un radpuns pentru a asa nu pot
adrianaspinu2: Sati spun cindtit mam ris un pik
FrancescaRoberto: Nu e nimic , ok : )Mersi mult :)
Alte întrebări interesante