Limba română, întrebare adresată de geo302, 9 ani în urmă

O compunere reala sau imaginara petrecuta in timpul unei competiti!!va rog frumos!!dau coroana!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LucescuSamuel
1
Era sâmbătă. Eu cu colegii mei și cu domn' profesor ne îndreptăm spre Vicov pentru a juca handbal într-un meci amical contra lor.
Toți băieții/fetele ne-am întâlnit la școală și așteptam autobuzul să vină să ne ducă spre sala de sport din Vicov. Drumul spre sală a fost foarte frumos, am glumit, am vorbit despre ce se va întâmpla în meciul ce va urma și multe altele.
Ajungem la sală. Toți ne coborâm din autobuz și ne îndreptăm spre intrare. Eram 15 băieți, mai înalți, mai scunzi, mai voinici, mai supli, dar formam acea echipă, fiecare fiind o verigă din lanțul pe care îl alcătuiam.
Începe meciul, conducem cu 14-7. Apărarea nu e bine condusă. Îmi schimb poziția și mă duc inter dreapta, părăsindu-mi poziția obișnuită de inter stânga. Prima repriză s-a încheiat cu 15-9, iar a doua cu 15-16.
În cea de-a 3 a repriză ne-am ambiționat și am urcat scorul cu 7 puncte diferență față de adversari. A fost o experiență minunată pe care am repetat-o și am să o mai repet în viitorul apropiat.

Eu am scris "Vicov" pentru că e o localitate din Suceava. Tu poți schimba cu ce vrei tu. Iar in primele rânduri am scris "băieții/fetele" și aici depinde de tine ce alegi. :) dar dacă alegi "fetele" să ai grijă să schimbi mai jos tot cu "fetele".
Sper că te-am ajutat, mă apuc eu de teme acum, o seară faină. ;)

geo302: multumesc foarte mult
LucescuSamuel: Plăcerea mea. :)
Alte întrebări interesante