Limba română, întrebare adresată de Brianly1234566, 9 ani în urmă

O cumpenere, care începe "Dragã mama...."

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larisaduta12
1
draga mama stiu cat de mult ma iubesti si tii la mine insa astazi vreau sa.ti arat cat de mult  te iubesc .stai langa mine la bine si la rau ma veghezi cand nu.mi este bine ,iar pentru asta iti multumesc .... te iubesc !! sper ca te.am ajutat :)) 

Brianly1234566: Cu 10 rânduri??
larisaduta12: dar in caiet vor veni mai multe 5
Brianly1234566: bine multumesc
Răspuns de mihaelraileanu
0
. draga Mama esti  fiinta cea mai draga de pe intreg pamantul. Mama nu poate muta muntii din loc ,precum fac super-eroii din desene animate,insa ea este eroul meu,este acea faptura magica,care de fiecare data a insamantat increderea si curajul in mine,persoana  care ma incuraja



Mama este prezenta in fiecare pagina din cartea vietii mele de cand m-am nascut si pana-n prezent.Sus pe cer sunt mii de stele,jos sunt mii de floricele,insa niciuna dintre ele nu-s ca chipul mamei mele,de fiecare data in taina ma gandesc,de ce ma certi intr-una caci eu mereu gresesc,as vrea sa-ti dau o floare sa semene cu ea dar nicio floare-n lume nu s-aseamana cu mama mea.Tu,mama ,m-ai invata sa scriu si sa citesc,si ai fost langa mine ,in cele mai grele,sau mai frumoase momente ale vietii mele. 

Alte întrebări interesante