Limba română, întrebare adresată de BethanyDeea, 9 ani în urmă

O descriere de 15 rânduri in care sa fie descrisă ziua de 1 Iunie -Ziua Copilului .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinavalentina91
2
Ziua copiilor în lume1 iunie - Ziua Copilului este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, miracolul purităţii, dar şi întoarcerea la inocenţă.  Nu există limite de vârstă când vine vorba de a sărbători Ziua Copilului. Oricare dintre noi, copil sau adult, are voie să se simtă copil şi chiar este necesar ca macăr o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi, să zâmbim curat şi să simţim că ludicul înfloreşte în inimile noastre.Copiii nu trebuie să fie neglijaţi nicicând, căci ei sunt cei care ne fac de multe ori ziua mai bună şi pentru care ajungem la un moment dat să trăim. De ziua lor aceştia merită o atenţie deosebită pentru a şti că au anumite drepturi, că sunt importanţi.1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.


BethanyDeea: Mulțumesc mult !!
alinavalentina91: cu placere sper sa-ti fie de folos
Răspuns de TheLink18
3
1 Iunie , Ziua Copilului.Este o zii foarte speciala pentru toti copii.Este ziua in care copii se simt si ei mai importanti.Este ziua lor.Ziua in care fericirea si iubirea se imbina si formeaza ziua perfecta pentru ei.Pentru unii , este singura zii in care o persoana oarecare ii ureaza "LA MULTI ANI!". Este ziua in care un zambet pe fata unui copil valoreaza mai mult ca orice de pe lume.Sa ai un copil , este o adevarata comoara pe care nu chiar toti parintii o valoreaza asa cum ar trebui.Copilul , copilul este esenta inocentei , este semnificatia bucurie , iubirii pure.De 1 iunie , toti copiii sa zambeasca,sa fie ferici, pentru ca si adultii la randul lor au fost copii.LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DIN INTREAGA LUME.INDRAZNES-TE SA VISEZI !

BethanyDeea: Mulumesc mult !!!
TheLink18: Cu placere.Stiu , nu e asa buna ca aia de mai sus , dar le poti combina
BethanyDeea: Mulțumesc extrem de mult pentru răspunsul tau . Le combin pe ambele . Imi pare rău ca nu sunt doua butoane cu "Cel mai inteligent răspuns " pentru ca primeai si tu unul ! La multi si ție pentru ziua de maine ! :)
Alte întrebări interesante