Limba română, întrebare adresată de eduardfraseniup5ftd0, 8 ani în urmă

O întâmplare de primăvara , cât mai repede. Va rog , dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andrutica09
2

Cerinta ta nu imi este destul de clară. Dupa spusele tale, ne ceri o compunere de primavara. Sper sa iti placa compunerea mea :3 .

Prima zi de primavara

Era o zi de primavara frumoasa. Soarele ardea ca focul în semineu. Pentru ca sa nu treaca acea zi de primavara frumoasa , am decis să ies cu bicicleta în parc. Din pacate prieteni mei, erau plecati la bunici. Nu aveam cu cine sa merg. Asa ca m-am echipat de sport, mi-am luat bicicleta și am decis să imi scot nasul din telefon. Nu a durut mult sa se faca cerul negru ca, carbunele. Iar pana la mine acasa, dura sa ajung. Deci erau sanse sa ma prinda ploaia. Asa ca am mers la o cofetarie. Dupa ce am terminat de mancat prajitura, am sesizat ca inca nu incepuse sa ploua. Iar cerul inca era negru. Mi-am luat inima în dinti, și am ales sa merg acasa, și sa pedalez cum nu am mai pedalat vreodata. Eram la jumatatea drumului, și incepea sa picure. Numai erau locuri unde să ma adapostesc. Cu o viteza incredibila am reusit sa aajung acasa. Nu ma prinsese ploaia. Dar imediat cum m-am pus în pat, se auzi un tunet puternic . Iar fulgerele erau mai albe ca laptele. M-am bucurat sa vad ca, cu un pic noroc, am reusit sa ajung acasa la timp.

Nu cred ca este cea ce ceri. Dar sper ca te-am ajutat. Nu am stiut ce titlu să ii dau, asa ca daca ai o idee buna, poti sa il schimbi.

O seara buna!

Alte întrebări interesante