Limba română, întrebare adresată de alexalaex, 9 ani în urmă

O intamplare din vacanta de vara imaginara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
5

  Vacanța de vară este bucuria tuturor elevilor și inclusiv, a mea! Privesc soarele puternic de pe cer și mă gândesc că abia începe perioada aventurilor, călătoriilor și distracției! După un an încărcat, după teste și examene promovate, toți elevii iau o bine meritată pauză.  

  În prima săptămână din vacanța de vară părinții mi-au făcut o surpriză și am plecat la mare, în Eforie Sud! Nu mai văzusem marea de mulți ani și mă întrebam cum va fi revederea, cum mă vor impresiona iar valurile spumoase, briza mării și nisipul cald și fin. Drumul a decurs fără probleme, iar pensiunea unde am fost cazați era de vis! Camera mea avea priveliștea spre mare și era atât de aproape de ea încât parcă auzeai strigarea mării. Mama mi-a întrerupt visarea întrebându-mă:  

-Otilia, draga mea, nu te pregătești să mergem în mare?  

-Ba da, mamă! Vin imediat!  

  Mi-am luat ghiozdănelul frumos în care am pus o carte de citit pe șezlong, protecția solară, o stică cu apă și câteva gustări. Când am ajuns pe nisipul fierbinte, mi-am pus colacul și am alergat în prima secundă spre apă! Ce caldă și plăcută era și ce frumos este să fii purtat de valuri! După ce m-am bălăcit mai ceva decât o rățușcă bucuroasă, m-am îndreptat spre șezlong. Voiam să citesc o carte frumoasă în acel cadru de vis. Auzeam valurile care se spărgeau la mal. Ce frumusețe!  

   Vara mea a fost plină de călătorii și o să am ce să le povestesc colegilor mei și sunt foarte curioasă ce aventuri au avut ei în această vacanță!

Alte întrebări interesante