Limba română, întrebare adresată de Porecla111, 9 ani în urmă

o intrebare pentru cei care poarta aparat dentar. azi mi-am pus ... si ma dor foarte tare dintii... musc greu si ma doare... nu am chef de mancare chiar daca mor de foame. o sa imi treaca? :((
DAU CORONITA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SakuraChan1
1
Linisteste-te.Sora mea poarta de ani de zile.S-ar putea in primele 1-2 saptamani sa te jeneze putin pentru ca nu esti obisnuita cu el inca,dar nu te teme.Incearca sa mananci mai mult lucruri mai moi(piure,carne de peste,fiarta etc)Ai putea sa simti nevoia sa rozi ceva ,incearca sa te abtii pentru ca asta ar putea sa iti faca sa ti se deregleze aparatul dentar.O sa te obisnuiesti in timp,si nu o sa il mai simti deloc aproape,dar ai grija sa nu te loveasca ceva in zona lui,dar cred ca asta sti.Am facut acest raspuns cu sora mea ,care este la liceu si din clasa a 5-a poarta,asa ca stie cum se simte aparatul.Incearca sa mananci si stai linistita este absolut normal. Sper ca te-am ajutat. :)

Porecla111: multumesc mult... chiar vreau sa rontaiesc ceva... simt nevoia .... dar o sa ascult de vorbele tale si asa o sa fac... si daca ma manca intre dinti? :))))) ke fak? :))))
SakuraChan1: Incearca sa nu rontai ceva tare.Eventual niste biscuiti ,covrigei ajuta. :) Incearca sa te mentii ocupata ca sa uiti de aparat si te obisnuiesti.
Porecla111: ok. multumesc. o sa iti dau coronita cand imi permit :))
SakuraChan1: Multumesc pentru coronita.Ma bucur ca te-am ajutat.Sper ca sfaturile mele sa iti fie de folos.Succes!
Porecla111: cu placere. da, multumesc. da sunt de folos multumesc. multumesc, la fel ;))))
Alte întrebări interesante