Limba română, întrebare adresată de gaiagwgabsuegsh78, 7 ani în urmă

o pagina de jurnal despre vacanta la munte va rooog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gagalici62
0
Vacanta la munte
In acest weekend am fost la munte la Gura Humorului.Dupa un drum lung si anevoios ,am ajuns in sfârșit la destinație.Ne am cazat la un hotel si ne am relaxat.
[CU ALINIAT]
Dupa ce ne am relaxat doua ore,am fost sa mâncam. Eu am mancat o bucata de ceafa la ceaun.Dupa ce am mancat,ne am
îmbrăcat bine si am
plecat la ski. eu nu stiam cum sa schiez ,dar fratele meu m a învățat si intr un final am reusit.A fost greu dar pana la urma am reusit. M-am urcat pe deal de câteva ori și m-am dat cu viteză la vale de fiecare dată . la un moment dat am văzut că soarele se ascunde printre nori, iar împreună cu familia mea am decis să mergem înapoi la hotel. Am luat cina și după am mers în cameră . următoarea zi, am mers cu telegondola. La început mi-a fost puțin frică dar după mi-am dat seama că nu am de ce să îmi fie frică deoarece nu se întâmplă nimic . familia mea m-a încurajat și ușor ușor am reușit să trec peste frica mea de înălțimi.
[ALINIAT]
După ce ne-am dat cu telegondola a fost nevoie să plecăm acasă . mi-a părut foarte rău deoarece acest weekend a fost minunat pentru mine și nu am vrut să plec deoarece m-am distrat foarte mult și aș fi vrut să mai stau măcar două zile, dar măcar am fost și am stat acolo măcar două zile . a fost minunat!
Răspuns de nustiu3832
0

Draga jurnal,

In vacanta aceasta am fost la munte impreuna cu verisorii mei . Ne-am distrat de minune .

In camera de hotel erau 2 geamuri mici , iar langa geam era un pat imens . In camera aveam si o baie . In cantina hotelului erau foarte multi oameni si multe mese . In cantină era un geam mare cu priveliste la un rau intre muntii de langa hotel .

A fost o vacanta minunata!

scrisa pe data de 21 iulie 2022

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante