Limba română, întrebare adresată de cristinatiana, 8 ani în urmă

O poveste care sa aibă intriga , acțiune , punct culminant,deznodământ , cu 5 personaje, 5 emoții la alegere Pt fiecare și sentimente. Iar subiectul emoția ,sa ajute la rezolvare problemei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sergiuMDYouTube
1

E seara o vad pe ia frumoasa me sotie .Acum 5 minute as spune ca e cea mai buna sotie o iubesc nespus de mult . Dar nu pot . ACUM 3 ORE. Draga sunt acasa ,ii spun eu intrind in casa .Raspuns nu aud dar ma duc in camera noastra o vad dormind si asta nu e tot alaturi fiind cineva pe care nici nu il stiu.Nu am vreut sa fac zarva doar cu lacrimi in ochi m-am duc in camera copiilor nostri si le spun:

-Bianca , Cezar hai inbrecativa mergem la bunici.

-Tata e cam devreme .  Imi spune Bianca

-Dar mama unde e ? A intrebat Cezar

-Mama nu poate veni

Spun eu plin de nervi .Peste 2 ore ma suna ia intrbinduma unde sunt dece nu sunt acasa si unde sunt copii . Am strigat unul la altul si iam spus discutia asta nu e pentru telefon unde sti vin sa vorbim.

spunindumi ca e acasa eu vin afara e seara cu un apus frumos , intru in casa vorbim , eu ii povestesc ce am vazut eu cind am venit obosit de la munca. Ia plinge , nici nu vroiam sa o inbratisez dar merita o palma cea ce si am facuta chiar daca asta da dovada ca sunt prost ca am batut o doamna .Au trecut deja 2 ani copii traiesc cu mine ia vine din cind in cind cu noul ei sot sa ii vada .Uneori ma gindesc dece nu mam retinut eu oare la munca dece eu,dece ce am facut sa merit asta . Nu pot sa le stric copilaria copiilor mei le piermit sa mearga cu mama la o primblare sa doarma la ia pe o noapte , nu merita ei sa fie tristi din cauza ei . Esta e povestea me poveste lui un tata , lui un sot , la un om care il vezi tu zi de zi.

Alte întrebări interesante