Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O poveste despre pădure o întâmplare adevărată .Va rog dau coroana și 10 puncte .​


AnneMarieNadine: Compunere inspirată din viața noastră?
Utilizator anonim: da
AnneMarieNadine: Allllrighty:)
Utilizator anonim: o intamplare adevarata
ambrageorgescu: nu pot rasp
ambrageorgescu: ca nu merge
Utilizator anonim: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonima9071
3

Într-o zi insorita de toamna, eu împreună cu prietenii mei ne-am decis sa mergem sa ne plimbam in pădure.

Cand am ajuns acolo noi am facut poze animalelor care erau în apropiere. Am văzut și niste capioare carora le-am facut si lor niste poze . Pe jos era așternut un covor fosnitor de frunze . In frunzele de pe jos am gasit in cățeluș abandonat care era rănit la picior. Noi l-am luat acasa sa avem grija de el, iar el s-a făcut bine in cateva zile.

Noi inca mai avem cățelușul si ne jucam zilnic cu el.


Utilizator anonim: mersi
anonima9071: cu plăcere
Utilizator anonim: ok ai mai putea sa imi mai dai o ideie de poveste te rog
anonima9071: poti sa scri ca ai mers in pădure cu părinți și v-ati pierdut
Utilizator anonim: mersi
Răspuns de AnneMarieNadine
1

Noaptea în pădure

S-a întâmplat acum vreun an sau doi. Eram noaptea în pădure cu prietenii mei cei mai buni, Darius și Răzvan. Era prin luna iulie și plănuisem această ieșire special cu ocazia zilei mele de naștere.

Părinții mei m-au avertizat în legătură cu această excursie, dar nu îmi păsa că avea să fie periculos. Eram foarte fericită că aveam să îmi revăd prietenii după atâta timp. Pe drum spre pădure, seara, mergeam în rând cu Darius. Un băiat calm, cu plete lungi și frumoase, cu o chitară în spate. Plănuiam să cântăm la miezul nopții niște melodii care ne plac.

Ajunși acolo, am montat corturile și am făcut exact cum ne-am propus. Răzvan, fratele mai mic al lui Darius, a venit cu o idee minunată de-a lui: ,,sistem de capcane împotriva animalelor sălbatice". Avea 14 ani pe atunci. Bineînțeles că a primit permisiunea de a-și asambla invenția, nu ne gândeam că avea să facă rău cuiva.

Pe la trei dimineața eu și cei doi nu puteam dormi deoarece vorbisem despre strigoi și fantome. Brusc, se auziseră niște sunete ciudate. La început, credeam că era un animal împleticit prin sistemul lui Răzvan. Am ieșit cu Darius să vedem ce era. Amicul nostru, Simion, era întins pe jos cu picioarele înodate. ,,Pentru o secundă credeam că au venit extratereștrii", a spus el. Aflasem că el de fapt venise să mă vadă pe mine, de ziua mea. Eram fericită. L-am îmbrățișat atât pe el, cât și pe cei doi frați. Le-am spus, zâmbind, să mergem acasă.

E adevărată tho :)))))


AnneMarieNadine: Mersiiiiii mult pentru coroană, apreciez ❤
Utilizator anonim: ai mai putea sa imi dai o poveste te rog
AnneMarieNadine: Sigur, despre ce?
Utilizator anonim: nu donteaza
AnneMarieNadine: Aș fi postat poză dar nu cred că pot :( Îți pot spune în mare despre ce ar fi vorba și tu să dezvolți ideile mele?
Utilizator anonim: da ok
AnneMarieNadine: Poți scrie despre un concert, de exemplu al trupei tale preferate, sau a solistului/solistei preferate, și poți povesti despre cum te ai simțit să vezi acea persoană în viața reală
AnneMarieNadine: poți spune că la final ați făcut un selfie :))
Alte întrebări interesante