Limba română, întrebare adresată de ibogdangaming322, 8 ani în urmă

o rețetă pentru o prietenie adevărată
urgent dau Coroana ...am evaluare!!!!dar fara un pliculeț de încredere doua linguri de stima etc etc fara aceste lucruri varog!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de chirtoacadorin83
1

Explicație:

Ajutorarea, comercial, financiar și moral.

Să fim realiști, să nu fim tare supuși prietenii, că posibil să ne ducă la iveală. În prezent de găsit un prieten loial și cu manere, e practic imposibil.


ibogdangaming322: merci
ibogdangaming322: dar trebuia din 7 pe daca poți terog dar ms
chirtoacadorin83: Mai poți și adaugă, că prietenia este leagul vieții care unii nu-l înțeleg și nu-l prețuiesc. Trebuie să fie o prietenie fără cuvinte necenzurate în partea ta.
chirtoacadorin83: Și în diverse ori, prieteni se cunosc la greu și de aia, cineva va veni la o petrecere făcut-o de tine da ci un lucru sau ceva un ajutor, nu mulți îl voi acorda.
chirtoacadorin83: acordă* Nu trebuie să fim păliți de prietenie și viața se constituie doar din prietenii în prietenii. uneori e mai bien de a înceta unele prieteni, care te duc jos și apăr lucruri ieșite din comun. faci tu alegerea de-a fi mai departe sau de a înceta.
Răspuns de homework2132
1

Răspuns:

Rețeta Prieteniei

Pentru a lega o prietenie adevarata este necesar ca ambele persoane sa încerce sa o mențină. Doi prieteni buni nu se mint niciodată, nu se trădează, nu rad unul de altul, nu sunt nepăsători, nu sunt autoritari sau profita de celalalt prieten. Dimpotrivă, un prieten bun mereu face ceea ce este corect, le ia apărarea altor prieteni, este darnic, bun, încearcă sa ajute persoane, este curajos și face tot ceea ce poate sa fie politicos și respectuos. Cel mai important lucru în prietenie este încrederea și de aceea nimeni nu ar trebui sa pună în joc încrederea prietenilor. În concluzie, un prieten bun este ca un cadou:Iti place să petreci timp cu el, dar exista niște reguli pentru nu a-l pierde.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante