Limba română, întrebare adresată de deea516, 9 ani în urmă

o scrisoare catre o prietena care este foarte nemulțumită de școală si de viața de acasă prin care sa o incurajezi si să îi dai niște sugestii care sa o ajute si ce rezultate o așteaptă daca urmează sfatul.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biluta
2
Draga x ( pui tu un nume ) 
Am inteles ca in ultima vreme ai inceput sa tratezi cu indiferenta lucrurile importante si sa te certi mereu cu ai tai .  Fiind o varsta destul de ciudata si cu multe transfoarmari uneori parintii nu inteleg de ce ne simtim asa. tu ar trebuii sa discuti cu ei , sa le ceri ajutorul , sa le spui de ce te comporti asa ..ei sigur o sa gaseasca o cale si te voi ajuta ! Cat depsre scoala trebuie sa inveti daca vrei sa ajungi ceva bun in viata si sa ai o viata cat mai decenta.
Toate cele bune ..prietena ta X 

sper ca te-am ajutat!!

biluta: si te vor ajuta *
deea516: Mulțumesc!
biluta: n ai pentru ce :)
Răspuns de marianasui
3
Draga mea Vreau sa îți spun chiar daca nu ai rezultate tocmai foarte plăcute sper ca acum dupa aceste vorbe sa începi sa nu mai fibdezamagita de tine asa ca eu te rog sa nu mai fi bosumflată deoarece in orice lucru exista bune si nu uita atunci când ți se Închide o USA se deschide alta si mai buna asa ca te rog sa te simți mai bine De la buna ta prietena Delia
Alte întrebări interesante