Limba română, întrebare adresată de niktourinterna1, 9 ani în urmă


O scurta compunere dintre viata copiilor din trcut si din zilele noastre.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valush
1
Cu mult timp în urmă, copiii obișnuiau să meargă afară, să se joace cu prietenii, să admire natura. Le plăcea școala, le plăceau poveștile, citeau foarte multe cărți, în fiecare seară. Aceștia nu priveau desene animate tot timpul, ele aveau o oră fixă, și desigur nu durau mult. Majoritatea copiiilor învățau foarte bine la școală, toți mergeau la licee,facultăți. Pe atunci nu exista tehnologie, ca în zilele noastre...
Astăzi, copiii stau mai mult în casă, pe calculatoare,telefoane, tablete,laptop-uri.Nu mai admiră deloc natură, nu se mai joacă pe afară, cu amicii. Din amici reali, au devenit amici virtuali. Și vorbesc cu ei pe rețele de socializare. Copiii, astăzi, nu mai știu ce este cartea, cum este să îi dezvălui tainele, astfel ei nu își îmbogățesc vocabularul. Și, dacă nu fac asta, vor pierde foarte mult, atât material cât și spiritual.Pentru că, dacă nu îți îmbogățești vocabularul, nu ai cuvintele necesare pentru a te exprima, atât pe foaie cât și oral. 
Copiii nu mai ănvață destul de bine. Rar se găsesc copii pe care încă îi fascinează școala. Desenele animate derulează non-stop, la televizor. Ei se pot uita oricând,la orice oră, culcându-se foarte târziu .
S-au shcimbat foarte multe, și puteți vedea asta prin compunerea ce am făcut.o

Sper că te-am ajutat ! O zi bună .
Alte întrebări interesante