Limba română, întrebare adresată de ginabardas27, 9 ani în urmă

o vacanta de ne uita de 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de telenovela
0
  Este o zi caniculara de vara. Soarele straluceste cu putere peste pamant.
  Eu si familia mea am pornit spre mare. Da , in sfarsit vacanta ! De cand am asteptat acest moment ! Am spus eu cu un zambet larg. Eram foarte entuziasmata si nerabdatoare sa ajungem la Costinesti. Dupa inca vreo doua ore , uite-ne ajunsi .Ne-am cazat si am iesit la balaceala. eu si surioara mea ne-am pus costumul de baie si am mers pe plaja. 
  Spre seara , am privit rasaritul impreuna cu mama si tata , dupa care am facut niste poze. Ne-am intors la hotel.
 A fost o vacanta minunata si inca va continua .  :)
Răspuns de liubi04
0
eram la verișoara mea ionela, noi neam plănuit sa ne ducem la mihaela sa facem petrecere în pijamale pentru 2 zile,Era vacanta de 2 săptămâni, și puteam face tot ce doream, mihaela a accepat cu mare plăcere eu cu ionela neam bucurat foarte mult, era seara întuneric nu tare și neam pus sa mâncăm niște tartine, și după ăsta în pat,era ora 12:00 fix noi trei ne spuneam unuia altuia povesti de groaza, era tare amuzant și am continuat așa pana nea prins somnul.
era dimineață mâncăm, eu mam bucurat nespus de tare ca mai stăm încă o zi, am ieșit afară ne jucam în drum cu prietenii, era minunat, după ce sa sfârșit și ziua aceia neam dus acasă fiecare dar ăsta nu a fost tot bunelul, tata la mihaela și tata lui ionela, a plănuit ceva o surpriza pentru noi, sa ne ducem cu cortul, neam dus era minunat, și ăsta spun eu o vacanta de neuitat

Alte întrebări interesante