Limba română, întrebare adresată de anabarbulescu2, 9 ani în urmă

Ofer 30 de puncte pentru persoana speciala care-mi scrie o compunere scurta descriptiva si subiectiva despre o noapte de vara .
Astept genialitatea din voi :>
Thenkies 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LauraPdK
0
Noptile de vara sunt ceea ce ne imprima sufletul cu memorii si trairi ne neuitat. Sunt superbe prin simplitatea de a sta cu prietenii in jurul focului pe o plaja pustie, povestind cele mai traznite experiente alaturi de un pahar de vin fiert. Sau indragostitilor, li se pare romantic si de neuitat cand se plimba pe asfaltul fierbinde in mijlocul noptii. Pentru mine, vara asta a fost prea scurta pentru ideile si buna-dispozitia pe care o aveam. Am avut N idei despre ce-ar fi trebuit sa fac, dar prea putin timp. Totusi, mi-amintesc de noaptea aceea in care ne-am strans toti, vreo 6-7 prieteni din copilarie, si-am mers cu bicicletele toata noaptea, mai faceam cateva opriri pe la non-stop uri si ne provocam unii pe altii. Ne-am distrat si ne-am ametit cu mirosul popcorn-ului cald pe drum spre casa. Puteam jura ca ajungand acasa, dimineata fiind, v-om cadea rupti in pat, dar adevarul este ca nu puteam inchide ochii, ci doar zambeam incontinuu. Eram ca un indragostit fara scapare. Eh, alea-s amintiri, cele in care nu poti spune "nu" fiindca e prea distractiv si nu poti uita vreun amanunt fiindca a fost prea tare. 
Hope you'll enjoy it ^^

anabarbulescu2: Multumesc, dar vreau 100% descriptiva, mai mult surprinzand o noapte de vara la tara ...si fara subiectul ''iubirii '' asta am incercat sa evit si asta ma blocat . Daca vrei sa mai incerci astept. Multumesc oricum :>
LauraPdK: Ok, o rescriu si adaug amanunte. Diferit de cel de sus, fusei originala :D
anabarbulescu2: Ce frumos ca nu renunti , esti un exemplu pentru oameni . Pace :)
LauraPdK: Noptile de vara sunt ceea ce ne imprima sufletul cu memorii si trairi ne neuitat. Vara asta, pentru mine a fost una dintre cele mai bune. Rescriu, cea mai buna! Dupa nenumarate rugaminti la adresa mamei, in sfarsit am reusit s-o conving sa mergem la tara, la bunicii mei. Ceea ce ma atragea mereu de locul ala, erau energiile pozitive care-mi amplificau starile de bine si ideile. Intr-o seara, am vrut sa explorez locul mai amanuntit deoarece somnul nu tinea cu mine.
LauraPdK: Ceea ce m-a atras sa ies afara a fost cerul care avea o culoare de albastru-marin superb, iar stelele....stelele erau ca niste reflexii de aur, ce-mi aratau calea. Nu am fost mai fericita de atat. Aveam motive de bucurie in orice vedeam, ma ambitionam sa privesc dincolo de acea ganganie care se asezase pe umarul meu, sa vad dincolo de cum e creata. Sa fiu multumita de ceea ce sunt si sa-mi amintesc mereu ca nu pot renunta in a vedea binele in tot.
LauraPdK: Mi s-a parut chiar si umpic ciudat cate lucruri iti pot veni in minte intr-o seara de vara, cate poti descoperi si cat de bine te poti descoperi daca sti de unde sa privesti. Totul este o "problema" de conceptie...fiecare vede in jurul lui ceea ce-i reflecta mintea. ......am deviat putin de la subiect in ultima parte, dar am scris ceea ce-am gandit. Poate te vor ajuta si altii, cu ideile lor, si dupa iti poti extrage tu tot ce-i mai frumos ^_^
Alte întrebări interesante