Limba română, întrebare adresată de AdeAndreAndreea, 9 ani în urmă

Omul este considerat o fiinta care nu poate trai fara jocuri, indiferent de varsta pe care o are. Care crezi ca este motivul? Ce roluri crezi ca are jocul in copilarie, dar la maturitate?

Dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Noelle
11
Eu cred ca te referi la jocurile copilariei sau cum ar fii -şah, carti,fotbal,şotron si altele. Eu cred ca motivul pentru care omul nu poate trai fara jocuri este ca jocurile iti dau activitate, iti dezvolta mintea,te ajuta sa fii mai concentrat,sa ai mai multa rabdare si sa nu te grabesti. Are aceleeasi roluri si la maturitate dar si in copilarie

Noelle: Dar daca te referi la jocurile pe telefoane,laptop-uri,tablete si altele eu cred ca acestea dau o dependenta....cred cu cat nu le accesezi mai mult cu atat e mai bine. Mai frumoase si mai creative erau jocurile de pe vremuri....gen cele pe care le am spus mai sus...Eu consider ca peste ceva timp totul o sa fie si mai rau. ...pentru ca lumea tot face mult mai multe lucruri pentru a te tine in casa.....Sper .ca te am ajutat.
Răspuns de AnneyBello
5
Pai, as putea spune ca aceste jocuri sunt create special pentru dependenta. Dorința de a ajunge pe locul 1 ne face sa jucam tot mai mult pana evoluăm foarte mult. Copiii cer o pauză de la activitățile scolare si de la invatat, eu consider ca acesti copii nu vor avea un viitor foarte frumos. Iar la maturitate, adulții se relaxează prin aceste jocuri, este pur si simplu o dorinta de a comunica cu persoane fara sa le cunosti. O dorinta de a creste.

AnneyBello: Eu asta consider, sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante