Engleza, întrebare adresată de auroracristinaa, 9 ani în urmă

On 19 December 1981 there was a terrible storm in the small fishing village of Mousehole Cornwall.In sea port angrily pounded the wall. Waves came over the wall port and port road .The Christmas lights danced in the narrow streets wind business. And the wind shook the doors lifeboat house where Solomon Browne suddenly heard a loud noise. Ms Richards ugly sounds .Her husband was captain of the lifeboat and knew what .She ran to the window bang .All the village people look out.They could see the bright rocket flare in the sky black. She said all lifeboatmen: a ship is in danger, at sea.The lifeboat should go out in the storm and help him minutes .In Solomon Browne left the port and moved by waves and wind came an SOS radio message.
imi traduceti va rog frumos acest text

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Petrick
1
La 19 decembrie 1981 a avut loc o furtună teribilă în micul sat de pescari Mousehole Cornwall.Cand portul maritim s-a lovit de peretel.Valurile au venit peste port și portul rutier .Luminile de Craciun dansau pe străzile înguste. Și vântul zguduit usa barcii de salvare în care Solomon Browne auzit deodată un zgomot puternic. Dna Richards scotea sunete urâte .Sotul ei era căpitan al bărcii de salvare și știa ce .Ea a alergat la fereastra .Toti oamenii din sat s-au uitat.Ei puteau vedea rachete luminoase pe cerul negru. Ea a spus tuturor marinarilor: o navă este în pericol, pe mare. Barca de salvare trebuie să se duca în furtună și să-l ajute in cateva minute .Cand Solomon Browne a părăsit portul și sa miscat prin valuri și vânt a venit un mesaj de radio SOS.

Apropo, nu l-ai transcris bine textul dar am inteles din context.
Sper ca te-am ajutat! Coroana :D
Răspuns de Ecler
1
La 19 decembrie 1981 a avut loc o furtună teribilă în micul sat de pescari Mousehole Cornwall.Cand portul maritim s-a lovit de peretel.Valurile au venit peste port și portul rutier .Luminile de Craciun dansau pe străzile înguste. Și vântul zguduit usa barcii de salvare în care Solomon Browne auzit deodată un zgomot puternic. Doamna Richards scotea sunete urâte .Sotul ei era căpitan al bărcii de salvare și știa ce .Ea a alergat la fereastra .Toti oamenii din sat s-au uitat.Ei puteau vedea rachete luminoase pe cerul negru. Ea a spus tuturor marinarilor: o navă este în pericol, pe mare. Barca de salvare trebuie să se duca în furtună și să-l ajute in cateva minute .Cand Solomon Browne a părăsit portul și sa miscat prin valuri și vânt a venit un mesaj de radio SOS.
Alte întrebări interesante