Engleza, întrebare adresată de frunzaaa, 8 ani în urmă

PEDE AM NEVOIE DW TRADUCERE

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emaestera
1
Draga jurnal(electronic)
Sunt aici in Londra,pe moment!Cand am aterizat familia gazdama asteptau la aeroportul Heathrow.Familia Taylorsunt niste oameni asa de prietenosiincat m-am simtit imediat ca acasa.Jo este de varsta mea si are un frate mai mic Theo.
       In aceasta dimineata am mers la scoala cu Jo.Aici studentii poarta uniforma si toti baietii si fetele port cravata.A trebuit sa spun cateva cuvinte despre mine in clasa.Apoi toti m-au intrebat despre Romania,mai ales despre Contele Dracula!Le-am spus casunt alte lucruri incantatoare despre Dracula.
       Scoala este de la 9.00 pana la3.30 si studentii mananca pranzul la cantina.Am avut o masa foarte englezeasca:burgeri,fasole prajita si cipsuri!Cand am ajuns acasa ne-am uitat la televizor o  pentru vreme.Ne-am uitat la un serial Australian numit "Neighbours".Este un program asa de popular incat este dat de doua ori.
     Eu cred ca tinerii sunt la fel in toata lumea.Mie si lui Jo ne plac aceleasi fashionu-ri,aceleasi benzi desenate si amandoua iubim stiinta si arta.Avem gusturi asa de asemanatoare incat sunt sigura ca vom fi prietene foarte bune.
     Sunt atat de fericita ca nu pot dormi. Sunt o fata atat de norocoasa!
 

frunzaaa: mersi
emaestera: cu placere
Alte întrebări interesante