Franceza, întrebare adresată de geea, 9 ani în urmă

Pleaseeee
va rog din suflet este pt maine ofer maxim de punctee
va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adriana36
2
        De Crăciun, ne dorim fericire pentru toată lumea, pace, armonie și înțelegere. Ne-am dori un moment de liniste  pentru toată lumea, un moment de afecțiune.                                          Crăciun este o sărbătoare a luminii. Crăciun așa cum am visat  copii. Micul Prinț de Saint-Exupéry a  vizita Tempa și chiar cu Lamplighter. La rândul său, poate, în acest timp de Crăciun, trebuie să ne uităm în sus la cer, să nu mai vorbim pe pământ, dar să-l vadă în mod diferit. Și dintr-o dată vedem că luminile de noapte, sunt împânzite  cu stele, atât de tare încât drumurile noastre sunt punctate cu suport gesturi, solidaritate și sprijin. Ca stelele luminoase viețile noastre în apel telefonic la un prieten  încercat de boală, într-o vizită la o vârstă uitat în casa lui de pensionare cu o față cu zâmbet necunoscut traversa strada! De fiecare dată, este o stea care ne lumineaza  în viețile noastre. 

geea: da
Răspuns de Geta1955
3
De Craciun, dorim tuturor fericire, pace, armonie si intelegere. Ne dorim un moment de tandrete pentru fiecare, un moment de afectiune, ne dorim ca sarbatoarea Craciunului sa fie una de lumina. Un Craciun asa cum il visam pe cand eram copii.
Micul Print, de Saint-Exupery, isi facea timp sa viziteze planetele si chiar sa discute cu aprinzatorul de lumini. La randul nostru poate, in timpul Craciunului, ar trebui sa ridicam ochii spre cer, nu ca sa uitam pamantul, ci ca sa il vedem in mod diferit. Si, brusc, vedem ca noaptea se lumineaza, ca e presarata cu stele, ca drumurile noastre atat de dificile sunt marcate de gesturi de intrajutorare, de solitaritate si de sustinere. Cate stele liminandu-ne vietile in momentul cand dam un telefon unui prieten greu incercat de boala, intr-o vizita la o persoana in varsta uitata in casa de batrani, in surasul catre o figura necunoscuta intalnita pe strada! De fiecare data, e o stea care pe care o aprindem in viata noastra.




geea: VA MULTUMESC DIN SUFLET
Geta1955: cu drag!
geea: :* :* :* <3
Alte întrebări interesante