Limba română, întrebare adresată de andreeapatrascuta5, 8 ani în urmă

Pls e urgent!!
Redactează o notă de jurnal de aproximativ 200 de cuvinte, în care să descrii emoțiile legate de un moment în care ai înțeles un lucru important despre tine sau despre felul tău de a fi.
În redactarea textului tău, vei avea în vedere:
să ai un conținut adecvat cerinței, adică să descrii ceea ce ai simțit în momentul respectiv, utilizând conventiile să te exprimi într-un stil personal, folosind trei calități particulare ale stilului;
să respecți calitățile generale ale stilului;
să respecţi normele de ortografie şi de punctuație;
să scrii lizibil și să așezi adecvat textul în pagină. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabriela1234671
1

Răspuns:

Mă cheamă....... și în data de...... am aflat cu adevărat sine sunt. De când eram mică toți din jurul meu îmi spuneau că voi ajunge doctoriță, avocată etc. Asta ma facut sa cred că eu imi doream sa devin doctorita sau avocata. Dar in clasa a 5 a am descoperit cu adevărat ce imi doream si nu ori si cum am descoperit citind. Într-o zi am stabilit ca eu si prietena mea....vom merge sa citim ceva la biblioteca. Acolo prietena mea a sugerat o carte despre o politista care rezolva niste cazuri. Nu mi sa părut interesant rezumatul dar prietena mea chiar vroia sa o citim asa ca am început-o.------(numele prietenei) a citit un capitol si a lăsat-o din mana a spus ca e prea multa actiune dar eu nu o auzeam eu eram prinsa in poveste si simteam adrenalina. Inainte de a pleca acasa am împrumutat 5 carti despre politie si aventura. Timp de o săptămână nu ma puteam opri sa citesc astfel de romane. Le adoram. Am conștientizat ca asta vreau sa fac deoarece cand citem cartilie simteam niste emoti pe care nu le simțeam când auzeam de doctoriță si avocata. Stiam sigur ca vreau sa devin politista. In prezent visul meu nu sa schimbat asta imi doresc. Inca sunt pasionata de politie si ma simt fericita cand aud de tot ce e legat de politie. Asa am aflat eu ce vreau sa devin cu adevărat. Morala fi ce vrei sa fi nu ce vor ceilalți sa fi.

Explicație:

Sper ca este bine. Poti modifica daca este nevoie. Asta ma dus capul. Nustiu daca sunt 200 de cuvinte dar sper sa fie. Succes!


andreeapatrascuta5: ms mult
gabriela1234671: nu ai pentru ce
gabriela1234671: :)
Alte întrebări interesante