Matematică, întrebare adresată de ssei4772, 8 ani în urmă

Pls urgent dau coronita

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
8

Explicație pas cu pas:

 \bf ( {3}^{7} )^{6}  \times  {3}^{2}  \div  {3}^{41}  -  {5}^{2}  =  \\ \bf  {3}^{(7 \times 6)}  \times  {3}^{2}  \div  {3}^{41}  -  {5}^{2}  =  \\  \bf  {3}^{42}  \times  {3}^{2}  \div  {3}^{41}  -  {5}^{2}  =  \\  \bf  {3}^{(42 + 2)}  \div  {3}^{41}  -  {5}^{2}  =   \\  \bf  {3}^{44}  \div  {3}^{41}  -  {5}^{2}  =  \\  \bf  {3}^{(44 - 41)}  -  {5}^{2}  =  \\  \bf  {3}^{3}  -  {5}^{2}  =  \\  \bf 27 - 25 = \red{ \boxed{2} }

Alte întrebări interesante