Limba română, întrebare adresată de iuliboss302, 8 ani în urmă

Poate cineva sa imi faca un rezumat la Prietenul din viitor
Va rog!Am nevoie repede!
Dau Coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silvia200168
4

Răspuns:

Prietenul din viitor este povestea unei prietenii care nu ține cont de granița timpului. Deși Josie trăiește în 1915 iar Alec în 2015, cei doi devin cei mai buni prieteni, după ce iau legătura printr-o placă de spiritism. Josie are 12 ani si este o fata obisnuita care traieste in anul 1915. Cei doi copii de 12 ani, care locuiesc in aceeasi casa, la distanta de o suta de ani, intra in legatura cu ajutorul unei placi de spiritism si se imprietenesc chiar fara a ajunge sa se intalneasca vreodata.

Alec afla un secret teribil despre Josie, despre surioara ei Cassie si despre mama fetelor, care e un mediu pasionat de fenomene paranormale. Josie si Cassie sunt in pericol, iar Alec, ca un bun si devotat prieten, le va transmite din viitor ce au de facut ca sa se salveze. Prietenul din viitor este o poveste emotionanta care te tine cu sufletul la gura, fiindca exact asta ii reuseste lui Camille DeAngelis in toate cartile ei: sa te captiveze scriind despre lucruri incredibile precum o prietenie indestructibila care se dezvolta de-a lungul unei uluitoare calatorii in timp.

"Infricosatoare si captivanta, cartea lui Camille DeAngelis ii va atrage pe copiii care isi doresc sa se lase cuprinsi de fiori si sa dezlege mistere. Autoarea a creat cu mult talent o incontestabila reusita literara.

Alec este un baiat care merge la scoala, se distreaza si traieste in anul 2015. Aparent intre cei doi nu ar fi nimic in comun, insa uneori un secol nu poate sa desparta doi viitori prieteni. Mai ales cand Josie si Alec de fapt locuiesc in aceeasi casa, dar in epoci diferita. Cum ar fi insa daca cei doi ar ajunge sa "vorbeasca" cu ajutorul unei placi pentru spiritism si sa inceapa o prietenie aparent imposibila, dar care ii va duce intr-o aventura extraordinara, desi cei doi nu ar ajunge sa se intalneasca fizic vreodata. Ceea ce pare mai curand o gluma sau o poveste fantastica, buna pentru a-ti impresiona prietenii pasionati de calatorii in viitor, universuri paralele si filme de groaza se transforma repede pentru cei doi intr-un test de care trebuie sa treaca. Dupa o suta de ani Alec a aflat un secret infricosator despre Josie si familia ei, este singurul care ar putea sa le salveze spunandu-le ce trebuie sa faca, dar nu cumva in acest fel va schimba nepermis de mult trecutul? Si daca acest lucru se va intampla oare nu cumva si viitorul, inclusiv viata lui Alec, vor fi cu totul altele?

Explicație:

Sper ca te.am ajutat


iuliboss302: Ai luat rezumat de pe alt site
silvia200168: nu
silvia200168: din caietul meu din liceu
iuliboss302: ok
iuliboss302: Ai putea sa imi spui mai mult despre continuare?
silvia200168: da
silvia200168: iti spun ce știu
silvia200168: dar nu merge sa scriu
Alte întrebări interesante