Limba română, întrebare adresată de alinkrizsan, 8 ani în urmă

Povestește in 25-30 rânduri cum incepe o dimineață petrecuta de tine la bunici. Ce simți? Ce vezi? Ce auzi? Care este comportamentul bunicilor fata de tine? Ce vorbești cu persoanele din jurul tau? repede dau coroana daca îmi apare !!!! sunt CLS . a IV-a​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra13043
1

Răspuns:

Intr.o seara eu am plecat la bunicii mei si am dormit acolo. Dimineata fereastra era deschisa asa ca m.am trezit in ciripitul pasarelelor. Langa mine era chiar bunica.. Cand am vazut.o lângă mine am simtit o caldura imensa in în sufletul meu.

A fost o zi minunata!

Răspuns de stoicaniku632
1

Răspuns:

Bună!eu sunt.....și sunt în clasa a 6 a.Sunt în vacanță și voi merge la bunici mei,bunici mei sunt foarte buni cu mine îi ador.Eu cu toate persoanele din jurul meu sunt foarte respectos.Și mai ales cu părinți mei.în curtea bunicilor mei văd doi căței,trei copaci și o grădină mare.Eu aud în fiecare zi sunetul cocoșului cîntînd în fiecare zi la ora cinci dimineața. Dimineața la bunici e foarte faină bunică face clătite de dimineață bunicul o ajută pe buni iar eu pe ei.Așa decurge o dimineață la bunici mei.

Alte întrebări interesante