Limba română, întrebare adresată de STIUBI15STI, 9 ani în urmă

Povesteşte o întamplare amuzantă petrecută în timpul unei petreceri cu grătar,organizată de prietenii tăi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bubulete3
29
Cândva eu și prietenii, am plecat într-o mica excursie pana în pădure pentru a face un grătar. Noi ne-am aduși corturile ,eu stăteam cu trei prieteni și restul stăteau separat 2 câte 2.Un prieten pleca și mă chema și pe mine ca sa îi facem o farsa unuia dintre prieteni.Farsa era sa luam niște frișcă și o banana .Frișcă era agățată de o frânghie și banana era pe jos.
De dimineata acesta se trezi ,frisca îi pica pe fata și când s-a ridicat a alunecat pe banana și a căzut ca un circar, noi am ras așa de mult încât N-am mai uitat asta niciodată.
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de Utilizator anonim
8
Era data de 20 august 2016, defapt era ziua mea. Ca in fiecare an imi invit prietenii la un suc in oras, dar anul acesta a fost altfel. Nu pentru ca au venit si parintii mei, ci pentru ca am mers la mare. Eu nu stiam de ce tocmai azi trebuia sa plecam la mare, dar nu aveam ce sa fac, decat sa impachetez lucrurile mele, si sa plec. Drumul a fost intr adevar lung, obositor, dar peisajele vazute mi.au amintit ca trebuie sa ma distrez si sa fiu veselă/vesel, mai ales de ziua mea. Dupa sapte ore de stat in masina, am ajuns la Mamaia. In sfarsit, simteam briza marii, auzeam valurile imbolburate, dar simteam lipsa prietenilor. Am mers la hotel si ne am cazat dar acolo am vazut o multime de copii care asteptau, nu mi-a venit sa cred, am fost de.a binelea vesela incat am uitat ca trebuia sa imi iau bagajele de pe plaja, asa ca am ramas fara haine la mare, dar bine ca aveam telefonul si restul in gentuța.Dar totusi prietenii au venit, asa ca tot ne am distrat pe cinste. Si ghici ce! Bagajele mele au ajuns in camera de hotel dupa ore bune...
Alte întrebări interesante