Limba română, întrebare adresată de ionutronaldo7, 9 ani în urmă

Povesteste o intamplare reala sau imaginara de 15-30 randuri. (povestirea poate sa fie despre orice). fast!!!! pls

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MikeytzZ
0
Era o iarna geroasa, țurțurii de gheata atârnau in tăcere de case, ningea ca in povesti cu fulgi de nea mari si frumoși. Copiii erau îmbrăcați gros si se dădeau cu sania si era atâta armonie si bucurie ca si acum parca trăiesc acele sentimente.
Eu si fratele meu am ieșit afara si ne-am distrat cu ceilalți copiii, pana când a venit un baiat mai mare si ne-a întrebat daca vrem sa mergem el sa afle daca a înghețat un lac.
Acel lac era departe, dar totuși ne-am dus. Eram mici si nu le-am spus parinților pentru ca nu ne-ar fi lăsat sa plecam. Copiii ne-au spus de nenumărate sa nu ne ducem pentru ca vom fi pedepsiți. Noi nu i-am ascultat, asa ca am luat sania si am plecat.
Pe drum am căzut de câteva ori, dar nu am pățit nimic.
Ajunși acolo băiatul cel mare a luat sania si a înaintat 3 metri pe gheata, iar eu si fratele meu in urma lui. Dar atunci iată ca băiatul a alunecat, gheata s-a spart, sania a intrat sub gheata , eu si fratele meu ne-am udat pana la genunchi, iar celălalt era ud peste tot, dat totuși a fost nevoit sa scoată sania.
După ce a scos sania am plecat infrigurați acasă, dar nu am vrut sa dau ochii cu tata, asa ca am in casa băiatului acela sa ne uscam hainele, după care am plecat acasă.
Acolo nu a fost asa cum ne-am imaginat, si am fost certați si pedepsiți aspru.
Alte întrebări interesante