Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Povestire la povestea:Colț Alb! Sa fie lunga povestirea! Va rog,dau coroana,si 73 de puncte!


Rayzen: Sa facut mai de mult un rezumat la Colt Alb aici pe site, poate te ajuta: https://brainly.ro/tema/1024291

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GabY0905
3
In aceasta carte e reliefata viata lui Colt Alb, fiul unui lup salbatica si a unei catele roscate indiene. Stapanii lui, fiind doi indieni, il inhamau in stanga saniei pana intr-o zi, cand el fu vandut lui Smith-Frumosul, un alb fara inima, ce organiza lupte canine, dar Colt Alb castiga mereu, intru cat poseda o tehnica de lupta salbatica. In timpul unei lupte cu un feroce buldog francez, Colt Alb a fost salvat de judecatorul Scott, ce il ingrijeste cu grija si mai apoi il domesticeste. Astfel, Colt Alb ramane in slujba judecatorului pe viata, indeplinindu-si munca cu loialitate si dragoste, protejandu-si aparatorul de orice pericol.
Răspuns de Utilizator anonim
9
Colt Alb era un caine-lup,ce trăia undeva in Nordul Americii.El a crescut si a trăit cu haita lui de lupi.Acesta vânează pentru a putea trai si respecta legea celui mai puternic lup.Dar este prins de niste indieni care il aduc lui Castor Gri,acesta reusind sa il domesticeasca,si devine stăpânul sau.El se obisnuieste cu viata de caine de tras.Colt Alb consideră oamenii ca pe niste zei atotputernici si ii admira mult.
Stăpânul sau decide sa il vândă iar Colt Alb este mirat de asta.Noul stăpân,Beauty Smith, este rău,il bate,il maltrateaza si il exploatează pe Colt Alb.Acest stăpân il obligă sa participe la lupte de câini pentru a castiga bani.Asta il face pe Colt Alb.sa devină iar o fiară sălbatică.A castigat multe lupte si ajunge un caine combat redutabil.El riscă sa isi piarda viata si este vândut lui Weadon Scott care il salvează si il iubeste.Ei devin cei mai buni prieteni.El invata dragostea si prietenia dintre om si lup.El se obisnuieste a fi caine de casa,animal de companie si isi întemeiază o familie cu Collie fiind fericiti.

Utilizator anonim: Multumesc pentru coronița!
Alte întrebări interesante