Limba română, întrebare adresată de bibibubulina405, 8 ani în urmă

povestire vizita in minim 150 de cuvine​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de faby466
0

Într-o zi a fost ziua onomastică a feciorului Ion a doamnei Popescu. Mam gândit să nu vin fără nimic şi i-am adus o minge de cauciuc. Intrând pe uşă poftindumă doamna Popescu îi dau cadoul băieţelului şi el luîndo mi-o trânteşte în nas. Apoi Ionel a fugit. Mam aşezat la masă şi am început a vorbi despre viaţă. Pe când discutau am auzit un strigăt de femeie răguştită !!!

- Uite Ionel nu se astâmpără!!!!

-Ionel, vină la mama !!!

-Coniţă , îmi răstoarnă maşina!

-Ionel , Ionel , Ionel, vin la mama!!!

Pe când mai făcea năzbâtia asta madam Popescu se porneşte , când era să iasă pe uşă vine maiorul cu sabia scoasă şi îi opreşte trecerea .

A mai vorbit doamna cu scumpul ei fecioraş şi apoi îl scuipă să nu-l deoache .

El s-a dus lângă o canapea şi a luat o trâmbiţă şi o tobă ,suinduse pe cal începu să cânte de spărgia timpanele !!!

-Ionel dute dincolo, spari urechile musafirului nu e frumos!!!!

El începu să vorbească cu oaspetele despre militărie, apoi scoase sabia şi începu să pălească tot ce este în cale , deodată vine jupâneasa cu o tava şi el se porni spre ea ,iar doamna Popescu se puse în faţa femeii şi maiorul îi dete drept sub ochi mamei! Iar a mai vorbit cu el despre educaţie şi apoi a lugat nişte ţigarete de pe masă şi o puse în gură luă foc de la musafir şi începu să tragă tutun ,a terminat şi a început să se plimbe până căzu şi mama cu oaspetele iau dat nişte apă. Apoi s-a dus cu o chesea de dulceaţă şi i-a turnato în şoşonii musafirului .

Pe când era să plece se încălţă, îşi luă halatul şi spuse la revedere şi când era să iasă şi-a dat seama ce are în încălţăminte !!!!!!

Poţi să priveşti şi pe youtobe , e interesant!!!


bibibubulina405: ms
faby466: cu plăcere.
Alte întrebări interesante