Limba română, întrebare adresată de cristina20056, 9 ani în urmă

Povestiri o întîmplare hazlie sau una de groază. Dau coroana la cel mai bun răspuns.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Era  un inceput de weekend, un inceput frumos de noapte al zilei de sambata, ma bucuram de privelistea lunii si a stelelor ce incepeau treptat treptat sa apara sub  infinitul cer care acum  isi luase parca culoarea negrului asemeni  unui mister fara dezlegare. 
Imi invitasem   cativa dintre prieteni la mine, parintii mei erau plecati din oras, iar pentru mine acest lucru era un chin, cum as fi putut eu sa rezist atatea  zile fara sa am o companie? Pana la urma eram doar un biet omulet ce avea nevoie de senzatii care mai de care.
Au inceput pe rand sa vina, Radu, Maria, Alex, Alexandra, ne am strans cu totii in camera principala, ne-am adunat mancarea cumparata si lasata de parintii mei si  am setat televizorul pentru a ne uita la  serialul nostru preferat.  Toti ne cunoasteam de mai bine de  4 ani, stiam fiecare preferintele noastre, stiam ce ne deranjeaza si ce ne place, nu aveam atat de multe lucruri in comun, poate ca fix diferentele ne apropiasera. Cert este ca  un lucru aveam in comun, ne placea acest serial, supernatural. Este un serial  in care doi frati vaneaza creaturi supranaturale, desigur, este mai mult de atat, dar noi eram de abia pe la inceputuri, stabiliseram sa ne apucam impreuna de un nou sezon.
Ne am uitat la vreo trei  noi episoade  dupa care ne-am plictisit si am stabilit sa ne jucam ceva ce necesita mai multa atentia din partea colectivului pe care il formasem. Am scos cutia de monopoly din debaraua veche si  fiecare ne am atribut cate un pion, am inceput a ne juca.   Hamsterii mei se uitau prin cutia lor transparenta la noi, si ei aveau chef de joaca ! Atat de mult incat au evadat, era de inteles, cutia lor era deschisa, si chiar si tunelurile lor de joaca erau deschise, toti patru fugeau de colo colo. Am cazut de comun acord sa  ne oprim din joaca si sa i prindem. Dupa  aproape o ora si jumatate de chin am prins trei dintre ei, dar unde era al treilea? Douazeci de minute mai tarziu inca nu il gasisem, becurile incepeau a se aprinde si stinge, iar niciunul dintre noi nu intelegeam de ce? Ne gandeam cu totii la  cele trei episoade din serialul horror vazute  in acea seara. Daca ar fi fost niste demoni care ne jucau faste? Dar daca o fantoma ne bantuia fiindca i am tulburat linistea? Mintile noastre supraanalizau totul, era un cosmar ! Ne ascunseseram toti pe balcon, ne luasem doar o lanterna si tremuram toti de frica,  in toata linistea casei se auzeau din cand in cand  pasi, marunti, aproape inexistenti, ce fel de persoana supranaturala ar face asta? Un demon? O fantoma? Sau mai rau, un vampir? Cert este ca stiam un lucru,  puteam lupta cu aceste creaturi prin  obiecte de argint si sare, dar noi nu stiam unde este tinuta arginteria, mama spunea mereu ca o voi strica daca voi stii unde este, asa ca unul dintre noi a fugit rapid la bucatarie cu lanterna a luat sarea si a  pus-o prin camera  formand un cerc. O jumatate de ora mai tarziu  pasii s-au oprit, dar  un alt tip de zgomot putea sa fie auzit, dar ce era oare? Prinsesem oare monstrul in capcana cu sare?Am  dat repede cu lanterna sa vedem, dar era doar hamsterul pierdut. L-am luat si cu ajutorul lanternei l am pus inapoi in  cutia lui, impreuna cu ceilalti, explorand casa am gasit o multime de cablui mestecate, inclusiv cel de la lumina, aha ! Deci din aceasta cauza ramasaseram noi fara curent ! Cine ar fi crezut ca acea pramatie mica ar putea sa provoace atata frica si atatea belele? Intamplarea   de groaza  s-a dovedit a fi una de comedie, de care, probabil  ne vom mai aminti.

Utilizator anonim: Cred ca m-am intins prea mult cu ideile, dar daca iti taiam din ele nu ar mai fi avut sens sau si-ar fi pierdut din coerenta in unele parti
Alte întrebări interesante