Limba română, întrebare adresată de duracel5000, 9 ani în urmă

Povestiti Bubico de I. L. Caragiale.
Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iftimealexandra
1
(Personajul principal) se garbeste sa isi ia biletul si sa urce in tren. Intra intr-un cupeu unde era o doamna cu un paner. In paner era catelul doamnei care avea multe panglici. Catelul a latrat la (Personajul principal), dupa care doamna ii spune ca Bubico (catelul) il simpatizeaza.

iftimealexandra: de aici nu mai stiu sa povestesc. nu l-am mai citit de mult
duracel5000: personajul prin. ajunge pe podul prahovei.era noapte si cucoana a adormit.cand s-a trezit pers prin l-a omorat pe bubico
Răspuns de AdrianaIon
3
Naratorul se urca intr-un tren in care intalneste o doamna cu un caine. Potaia nu il simpatiza pe povestitor dar nici naratorul pe acesta. Avand o bomboana , cainele s.a apropiat de narator . Asa potaia s.a lasat in bratele lui. Povestitorul i.a spus doamnei ca vrea sa duca cainele langa geam (acesta era deschis) ca sa ia aer curat. Acesta se intoarse la femeie cu mainele goale.Ii spuse ca ,cainele se aruncase pe geam. Femeia lesina .La prima statie Doamna iesi si incepu a plange . Naratorul se apropie de ea si ii spuse ca el a aruncat cainele.Acesta se pierde prin umbra noptii , printre calatori.

AdrianaIon: Coroana?
iftimealexandra: parctic si teoretic nu e naratorul
AdrianaIon: ba da pentru ca el poveste la persoana intai .
AdrianaIon: sau nu stii ce e naratorul...
iftimealexandra: naratorul este o insanta narativa care este creata de autor
duracel5000: naratorul este povestitorul
Alte întrebări interesante