Limba română, întrebare adresată de allexor, 9 ani în urmă

Povestiti o experienta amuzanta despre scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
Mai demult pe când frunzele zburau lin în aer și picau picături de apă din cer eu și colegii mei eram în clasă și ne juca lapte gros.Știți și voi cum se joacă așa ca acolo mai trebuia și o bătaie zdravănă!O bătaie cu cornuri ! Un coleg a aruncat un corn pe geam și a aterizat în capul profesoarei noastre de franceză.aceasta se făcu roșie ca un crab.Apoi o colegă a scos ușa din balamale și a trebuit să o plătească iar ultima năzbâtie pe care am facut-o noi în ziua ăia a fost să daramam tabla magnetică.a fost o zi groaznică dar amuzantă.

sper ca te-am ajutat dacă ai alte nelămuriri te rog să mă contactezi o seara bună

Utilizator anonim: o sa imi dai coronita ?
allexor: da
Utilizator anonim: sigur ?
allexor: da
Utilizator anonim: ms
Utilizator anonim: mersii
allexor: cu placere
Răspuns de Allexa111
2
Anii petrecuti in scoala sunt de-a dreptul cei mai frumosi. O sa incep a va spune o experienta amuzanta pe care de cate ori mi-o amintesc rad cu lacrimi.
Era o zi de 6 mai (si acum tin minte) , si aveam engleza. Profesorul intrase in clasa si deschide catalogul pt a ne asculta. Normal ca NIMENI nu se astepta la asta si normal ca nimeni nu invatase. Pe rand,toti luam 3-4....pana ce a ajuns la mine.....si atunci s-a sunat de iesire. Am scapat ca prin urechile acului.
Alte întrebări interesante