Franceza, întrebare adresată de AjutorAcumRomana, 9 ani în urmă

ppllss imi trebuie Maine, traduceti-mi si mie textul acesta ppllss, multumesc! dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eleeweleew
1
Rezolvare :
Claire et Nicolas sont allés dans la forêt. Ils ont accompagné Antoine. Claire a vu un petit écureuil à la queue touffue. Ils ont pris un panier-piquenique qu'ils ont vidé dans une petite clairière. Nicolas a rempli un grand panier de champignons.  Claire a fait un gros bouquet de fleurs. Pour aller dans la forêt, ils ont pris à droite, ils ont passé à traverse un champ de maïs, ils ont traversé la rivière à gué. Ils ont continué à marcher tout droit et ils sont arrivés dans la forêt.

Traducere : 
Claire și Nicolas au mers în pădure. L-au acompaniat pe Antoine. Claire a văzut o mică veveriță cu coada stufoasă. Ei au adus un coș de picnic pe care l-au mâncat într-o poieniță. Nicolas a umplus un coș cu ciuperci. Claire a făcut un buchet mare de flori. Pentru a merge în pădure, ei au luat-o la dreapta, au traversat o parcelă de porumb și au traversat râul. Au continuat să meargă tot la dreapta și au ajuns în pădure.
Răspuns de Tarazanoglu
0
Claire si Nicolas (a merge) in padure. Ei l-au insotit pe Antoine. Claire (a vedea) o veverita mica cu coada stufoasa. Ei (a lua) un cos de picnic pe care (a goli) intr-o poienita. Nicolas (a umple) un cos mare cu ciuperci. Claire (a face) un buchet mare de flori. Pentru a merge in padure, ei (a o lua) la dreapta, ei (a trece) printr-un un camp de porumb, ei (a travesa) raul prin vad. Ei (a continua) sa mearga drept inainte si (a ajunge) in padure.
Alte întrebări interesante