Studii sociale, întrebare adresată de munteanug493, 8 ani în urmă

Prezentati 3 idei de afaceri și de ce vi s-ar potrivi este urgent ofer coroană și 30 de puncte ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexiaoae2010
0

Răspuns:

1.doctor, 2.invatator, 3.constructor

Explicație:

1.doctor :pentru ca poți ajuta oameni

2.invatator:pentru ca poți ajuta persoane sa învețe lucruri noi

3.constructor:pentru ca poți costrui case pentru oameni

Răspuns de beararmyrooxz84z
0

Răspuns:

3 idei de afaceri:

  Vanzarea de articole vestimentare, printre pasiunile mele se numara si desenul, de aceea consider ca as putea fi un designer foarte talentat, in timpul liber imi pun pe hartie ideile inovative pentru a revolutiona lumea modei. Cand voi avea destule idei desenate cu siguranta voi incerca sa le pun in practica, si sa-mi deschid propria afacere.

   Blogging-ul. Daca e ceva ce sigur imi place sa fac este sa scriu. Blogging-ul este din ce in ce mai popular in zilele noastre, iar eu consider ca m-as descurca de minune. Am atatea idei de articole care ar face blog-ul meu sa fie unul dintre cele mai urmarite din Romania. Si cum este blogging-ul o afacere? Este o intrebare absurda desigur, blogging-ul poate fi o sursa foarte buna de venit daca esti urmarit in de-ajuns. Banii se pot face din reclame afisate pe blog-ul tau, parteneriate, promovari, etc.  

    Iar la final o idee care poate vi se va parea haioasa este plimbatul de caini. Nu glumesc la acest capitol chiar daca pot lasa aceasta impresie, iubitorii de animale sunt din ce in ce mai preocupati de bunastarea prietenilor sai canini. Majoritatea nu au timpul necesar pentru a se ocupa de plimbarea cainilor sai, iar aici apar eu. In Romania sunt destul de putine site-uri care se ocupa de asta, iar site-ul meu sunt sigur ca o sa fie de succes. In plus nu ai nevoie de multe pentru a realiza aceasta afacere, probabil un laptop, un site care se poate realiza usor, conturi de social media bineinteles pentru promvoare, iar pe alocuri cateva surprize pentru cainii mai cuminti :).

Explicație:

Alte întrebări interesante