Biologie, întrebare adresată de cristianatudor98, 8 ani în urmă

Prezentati cel puțin 3 boli digestive
BOLI ÎNVĂȚATE IN CLASA A 6 A!
.DAU COROANA!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jimm27
1

Răspuns:

1.Stomatita (o inflamatie a mucoasei cavitatii bucale) este mai accentuata la persoanele care fumeaza, dar poate fi intalnita si la copii, imediat ce incep hrana diversificata. Stomatita are printre simptome si respiratia urat mirositoare (halena sau halitoza). Are mai multe forme de manifestare, printre care exista si stomatita herpetica care poate fi transmisa prin intermediul sarutului, al utilizarii comune de alimente sau pahare, tacamuri sau altele.

2.Refluxul gastroesofagian.Aceasta afectiune presupune iritarea esofagului de catre acidul gastric, care refuleaza de la nivelul stomacului şi uneori, al bilei. Ca urmare, cauzeaza senzaţii de arsura si durere la nivelul esofagului, dificultate la inghitirea alimentelor şi senzaţii de greata sau chiar varsaturi. Pentru acest gen de problema se recomanda Refalgin. Acest adjuvant farmaceutic contine alginat, un compus natural obtinut din alge marine. Alginatul opreste refluxul gastric in mod mecanic. Atunci cand ajunge in stomac, alginatul vine in contact cu acizii gastrici si formeaza un gel care pluteste deasupra continutului stomacal si impiedica declansarea refluxului gastric.

3.Gastrita reprezintă o inflamaţie a mucoasei gastrice. Ea apare din cauza leziunilor produse de sucurile asupra mucoasei gastrice. Are cauze multiple, de la fumatul excesiv la consumul de alcool. De la excesul de alimente procesate la mancatul dezorganizat. Pentru a evita simptomele acestei boli și a preveni dezvoltarea ei, se recomanda INNERGY SINERGIN.  Administrarea de Sinergin zilnic, pe o perioada de minimum 4 saptamani, ajuta la restabilirea echilibrului gastrointestinal și refacerea mucoasei gastrice.

Explicație:

Cam asta am gasit si sper sa te ajute cu ceva.Bafta!

Alte întrebări interesante